Sörgeek

Sörgeek

Kezdődjön az őrület!

2017. április 17. - Fehérbálna

programajanlo.jpg

Még csak április közepe van, de már kezdődik a szokásos sörös őrület, amikor is azt se tudod éppen merre szakadj ketté. Törjön ki a sörgeek belőletek és ezeket nézzétek meg a héten, ha tudjátok!

Nagyjából szerdától felgyorsulnak az események, de én már kedden kezdem a szakmázást, egy megnyitó előtti megnyitón. Jöjjenek az események.

4 éves az Élesztő

17879990_1485598798117003_7292159177240054523_o.jpg

Az Élesztő 4 évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit és vált a jó sört keresők mekkájává. Ebből a megfontolásból 3 napon át, 4 különböző programmal szórakoztatják a sörgeekeket. Lesz sörpremier, mert anélkül nem buli a buli. Csütörtökön a Hara Punk srácok mutatják be az Executive Pale Ale nevű sörüket és a Yeast Wörks-Hübris-Guri koprodukcióban készült KÉK MACSKA cask ale-t is kóstolni lehet a Cask Ale Barban. Pénteken az IPA hétvége névre keresztelt program veszi a kezdetét, aminek keretében magyar és nemzetközi IPA-k foglalják be az Élesztő csapjait (a csaplista az eseményben lesz elérhető). Szombaton pedig a Távoli Galaxis is szülinapos lesz, úgyhogy akkor összecsapnak a sörhullámok a fejek fölött, Róth Zoli és Szügyi Péter fogják csapolni a nemrégiben megújult galaxis sört.

 

III. Beer, Burger, Barbecue Fesztivál

16473070_1052137971582720_201498297364968797_n.jpg

Tavaly voltam és konstatáltam, hogy a kaja jó, de sört nem szívesen iszom az alábbiak miatt:

"ÜVEGPOHÁR - Sörfogyasztóknak
A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.
Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el. (Nem visszaváltható, előző pohár nem használható.)"

Az ismerős szöveghez még hozzátartozik, hogy egy Főzdefeszt logóval ellátott poharat kaptam... Érdemes kinézni, ha kajálni akar valaki, mert szép a választék, de sörözésnél azzal kell számolni, hogy ez nem az a hely, ahol jó szívvel ül le az ember meginni a haverokkal egy fasza IPA-t, mert alapból is 1200-ről indul a dolog és akkor még nem is ittál semmit. INGYENES a belépés, de sört csak akkor kapsz, ha megveszed azt a poharat, amit már ezerszer megvettél és az étkészletet is kezdi kiszorítani a polcokról az egyenpohár szett (igen, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy újakat csináltassanak!). A Főzdefeszten, ahova sörözni járok nem probléma, hiszen sörözni megyek, de itt 1-2 sört innék meg kaja mellé, amiért konkrétan rablás ez a koncepció! Menj ki kajálni, de sörözni menj oda ahova alapból is mennél!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112432779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása