Sörgeek

Sörgeek

Ártatlan borulás

2009. szeptember 03. - Fehérbálna

Úgy indult, hogy egnap este elindultunk moziba. Most itt ülök az íro asztalom előtt, 24 órája egy szemernyit sem aludtam, és hullok a tegnapi buli emlékein.

Az egészért a shörshot a hibás. Szóval gondolta Fehérbálna, hogy mielőtt emgnézzük a G.I. Joe: Rise of Cobra című, nyilván valóan a rangos Kitotói Síró Majom díjra érdemes mozgókép történelmi mérföldkövet beülünk egy fröccsre a Pubinak keresztelt törzshelyünkre. Aztán az első SoCo gyömbér után már egyinkünknek se volt megnézni ezt a művész filmet, 10 perc  mulva már a sörshot szabályait magyaráztam.

Nyilván minden kedves alkesz ismeri azt az élvezetesnek kevésbé, ám hatásosnak annál inkább minősülő rettenetet, amikor egy korsó sörtegy vodkás pohárral kísérőben kérsz ki, és minde percben legurítasz egy jó féle rövidet (habzik, szénsavas, hideg...mi kell még??)

Sajnos elég aljas módja a berugásnak, de tanusíthatom minenképp hatásos. Kinga No 1., Szasza sötét multjának egy ismert részlete beadta a kulcsot, ő minden másodikra nevezett be, csak borral. Volt, hogy eltűnt egy órára, vélhetőleg titkos tárgyalásokat folytatott le a magyar fizető eszköz ellen hetente támadást intéző spekulánsokkal, hogy a hét maradék része legyen nyugodt, szeretne végre stabil forint árfolyamot.

Aaaaans is beadta a kulcsot, ő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr812164911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása