Sörgeek

Sörgeek

Mad Scientist győzelem egy felemás díjátadón

2017. április 01. - Fehérbálna

20170330-csv_2981.jpg

Csütörtökön tartották meg a Főzdefeszt-Flyerz TOP 20 Kézműves Sörfőzde díjátadót, ahol 3 kategóriában díjazták a kézműves söröket, illetve sörfőzdéket. A Mad Scientist nagyot nyert, de részletek a tovább mögött.

Minden évben átadják a Főzdefeszt látogatói által legtöbb szavazatot kapó sörnek járó díjat és a díjak száma most ráadásul a Flyerz magazinnal való közösködés miatt bővült is. 

A 3 kategória és a győztesek:

Főzdefeszt-Flyerz 2016-os Év Kézműves Sörfőzdéje:

1. Mad Scientist

2. Hübris

3. Hedon

Főzdefeszt Év Kedvenc Söre 2016:

Mad Scientist - JAM 72

Flyerz Magazin közönségszavazás nyertes:

Zip's

Kicsit olyan érzésem volt, hogy egy amatőr próbálkozás, nem túl jól sikerült eseményén vagyok.

20170330-csv_2788.jpg

Forrás: Flyerz

A közönségszavazás kb semmit sem ért, mert rengeteg olyan sörfőzde nem volt benne, akik nagy kedvencek és ismertek is (legjobb példa talán a MONYÓ erre). A Főzdefesztes év söre díj teljesen jogosan került az őrült tudósokhoz, hiszen ez volt az egyik olyan sör, amiről a legtöbbet beszéltek. Aztán itt van ez a zsűri által megszavazott sorrend. Nos itt megint nem tudom eldönteni, hogy ennek mi értelme volt. Néztem a zsűritagokat és a designer csávó, meg az italnagyker marketing vezetője sem tudták ránézésre, hogy ők mit is keresnek itt valójában.

Úgy gondolom, hogy el kellene felejteni a befizetős szavazásokat, mert ennek így semmi értelme. Lehetett volna ezt jól is csinálni, csak hát akkor pénzt és időt kellett volna belefektetni. 

Summa summarum, gratulálok a nyerteseknek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412393195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása