Sörgeek

Sörgeek

Travel Pack, avagy utisör kicsit másképpen

2010. március 13. - Fehérbálna

Úgy éreztem, amikor megláttam ezt az oldalt, hogy mindenképpen meg kell osztanom az emberekkel, mert szerintem egyet érthetünk abban, hogy az ilyen marketing fogások kellően megmozgatják a férfiemberek fantáziáját.

Ismerjük ugye a 6-os sör kiszereléseket (6-pack), illetve a rekeszt. Ezekkel meg is elégszik az emberek többsége, mert a 6-os csomag pont elég egyszeri fogyasztásra, a rekesz pedig egy 3-4 fős társaságnak is megfelel egy estére. Az okos emberek viszont kitalálták, hogy csinálnak egy "Beer Pack" névre hallgató kis "szeretetcsomagot", amiben 1 db 0,375-ös Boags sör (van 2 sörrel szerelt változat is), perec (75g), mogyoró (50g) és rizs crackers (40g) található (a "rizs crackers" nem tudom mi lehet, de feltételezem valami rizsre emlékeztető ropogtatnivaló sörkorcsolya - a szerk.).

Szerintem zseniális elgondolás, bár nem hinném, hogy ezentúl csak és kizárólag ilyen csomagokat lennék hajlandó vásárolni, de mindenképpen elmés.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512164887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása