Sörgeek

Sörgeek

Szeretnél saját söralátétet? Itt a lehetőség!

2017. április 05. - Fehérbálna

smt3.jpg

Mindenkiben megfordult már a gondolat, hogy nyisson egy bárt! Sajnos elég kevesen jutnak el a megvalósításig, de hasonlóan eufórikus érzést tud nyújtani, amikor kocsmák tucatjaiban találkozhatsz a saját söralátéteddel. Most pontosan egy ilyen versenyt hirdetett a Sörszövetség!

Mindig is arra vágytál, hogy a saját söralátéteddel villoghass egy-egy házibuliban vagy akár a kedvenc szórakozóhelyeden? Itt az alkalom, hogy megtervezd vicces, odamondós vagy éppen csajozós-pasizós korongodat. A Sörszövetség most versenyt hirdet és ha a Te terved nyeri el a közönség tetszését, akkor akár az esti sörözések alkalmával is találkozhatsz a saját sörkekszeddel.

smt1.png

Lehet szó randiról, összeborulásról, közös bandázásról vagy éppen egy baráti beszélgetésről: a sörözéshez saját, egyedi alátét dukál! Tervezd meg a söralátétedet! Nem baj, ha nem kezeled profin a grafikai programokat, engedd el a fantáziád, és nevezd be az alkotásod a Sör mi több Facebook oldalán futó versenyre. Aztán kezdd el promózni a kezed munkáját és majd a nép eldönti, hogy megérdemelsz-e több ezer söralátétet. A Sör mi több pedig majd megoldja a terjesztést és azon lesz, hogy minél több helyen csodálhassák meg mások is a szüleményedet.

A pályázat részletei az alábbi linken: https://anapp.me/f/Ene/

A bejegyzés trackback címe:

https://sorgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7812404365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása